Minősítések

Minősítések

Tanúsítványok

ISO 9001:2015

ISO 9001-Minőségbiztosítás

Az első, és egyik legfontosabb rendszer a vállalkozások részére, az ISO 9001 tanúsítvány, aminek ugyanennyire kiemelkedő szerepe van a fogyasztók részére. Azt jelzi a leendő vásárlók számára, hogy a vállalat rendszerei, folyamatai, minden szinten megfelelnek a vásárlók igényeinek, azaz az ügyfeleink az igényelt szolgáltatásokért és termékekért biztosan azt fogják kapni, amit elvárnak.

Az ISO 9001 tanúsítás a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet (ISO) által kidolgozott szabályokon alapul, amelyet szintén folyamatosan megújítanak és az aktuális igényekhez alakítanak, emelve a szabvány minősítésén. Ez a rendszer 2015-ben került teljes átdolgozásra, és azoknak is frissítenie kellett, akik korábban már megszerezték a tanúsítványt. Tehát: tényleg mindent a fogyasztóért. A minőségbiztosítási, inkább minőségirányítási tanúsítvány megszerzése komoly átvizsgálással jár.

AAA Diamond

Tanúsítvány a pénzügyileg
legstabilabb cégeknek

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban.

Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Oldal tetejére