"Az arany középút megtalálása a technológia ösvényein járva nem egy sétagalopp. Ne szenvedj a fejlődéstől, de ne veszítsd el a kapcsolatot az emberiességgel sem!" Kecskés Péter - Cégvezető

Víziónk

Víziónk a jövő környezetbarát és digitálisan optimalizált gyártási folyamatainak megteremtése, melyek révén a termelő cégek teljes mértékben átláthatóvá tehetik gyártási tevékenységüket.

Célunk

Célunk, hogy minden gyártócég számára elérhetővé tegyük a teljes digitalizáció előnyeit, ezzel lehetővé téve számukra, hogy a legmagasabb szinten optimalizálhassák gyártási folyamataikat.

about.title
about.title

Teljes digitalizáció

A teljes digitalizáció segítségével nem csupán átláthatóságot biztosítunk, hanem a hatékonyság maximalizálása révén is hozzájárulunk a környezetvédelmi célokhoz.

Fenntartható jövő

Azáltal, hogy minimalizáljuk a szükségtelen erőforrásokat és energiafelhasználást, a gyártócégek nemcsak gazdaságilag előnyös pozícióba kerülnek, de egyben felelősségteljes szereplőkké is válnak a fenntartható jövő építésében.

Ökológiai lábnyom

Ezen optimalizált gyártási folyamatok eredményeként a legkisebb ökológiai lábnyommal járulunk hozzá földünk megóvásához, ezáltal segítve a világunk optimális kihasználását és hosszú távú fenntarthatóságát.

Cégünk elkötelezett abban, hogy a technológia és fenntarthatóság összehangolásával megteremtse a gyártás jövőjét, ahol hatékony működésünk révén a termékek előállítása nem csupán üzleti szempontból sikeres, hanem a bolygónk számára is kímélő és előremutató.

Mérföldkövek az OEEm életében

Mérföldkövek az OEEm életében Mérföldkövek az OEEm életében Mérföldkövek az OEEm életében

Tanúsítványok

ISO 9001:2015
AAA Diamond

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cser Gábor

Cser Gábor

OEEm - Műszaki Igazgató

+36 (99) 799-690
Türelem...
Oldal tetejére