Megoldásaink

Megoldásaink

Vissza
industry-engineer-team-worker-teaching-help-friend-2023-11-27-05-18-21-utc-kicsi-437.jpg

Termelési folyamatot optimalizál

Az OEEm gyártásmonitoring rendszere a termelési folyamatokat valós időben követi és közben kvázi digitalizálja a teljes gyártási folyamatot. Ahhoz, hogy optimalizálja a gyártást azonban nem elég csak az adatokat gyűjteni, hanem elemezni kell azokat, illetve az elemzések során levont konklúzió alapján lehet beavatkozni a termelési folyamatokba. Az OEEm reporting rendszere ehhez biztosítja a tényadatokat és a kimutatásokat.

bottles-from-basil-seed-beverage-factory-conveyor-2023-11-27-05-33-38-utc-2222-405.jpg

Sorozatgyártó cégekre szabva

Az OEEm rendszer optimális kihasználásához a legmegfelelőbb célterület egy sorozatgyártással termelő cég, mivel a termékek sorozatbani előállításakor lehetőség nyílik az automatizált folyamatok közvetlen monitorozására és digitalizálására.

back-view-of-african-business-woman-analysing-fina-2023-11-27-05-33-23-utc-kicsi-257.jpg

Megtakarítás és profitnövelés

Az OEEm rendszer által előállított adatok és kimutatások elemzése rámutat a veszteségeket okozó területekre, ezáltal elkerülhetőek a szükségtelen beruházások. Így megtakarítás érhető el, és ezzel növelhető a profit is.

img-0021-558.jpg

Támogatja a minőségbiztosítást

A selejt analízis és a gyártásdigitalizáció alapvető eszközei a minőségbiztosításnak. Selejt indok elemzéssel javíthatjuk a gyártás minőségét, valamint a gyártás közbeni technológiai paraméterek gyűjtése megad minden adatot a minőségbiztosításnak.

img-0020-773.jpg

Selejt analízis

A selejt analízis modul gyorsabbá és könnyebbé teszi a gyártott termékek minőségellenőrzését, mindez minimális adminisztrációs teher mellett. A selejt indokok elemzése lehetőséget ad arra, hogy beavatkozhassunk közvetett módon a gyártási folyamatokba.

mid-adult-worker-inspecting-manufactured-products-2023-11-27-05-04-18-utc-2222-982.jpg

Termékazonosítás

Legyen szó egyedi-, konténeres-, sarzs azonosításról az OEEm a megfelelő választás, hogy a termék végigkísérhető legyen a teljes gyártási folyamaton. A termékazonosítással pontosan meghatározható, hogy az adott termék milyen alapanyagból, milyen gyártási paraméterekkel és milyen minőségi mutatóval került legyártásra.

img-0002-223.jpg

Állásidő elemzés

Az OEE mutató egyik fontos paramétere az állásidők elemzése. Ehhez az OEEm rendszer minimális adminisztrációval, emberi hibától mentes állásindok definiálást tesz lehetővé.

80-539.jpg

Gyártáskövető monitorozás

A termék nyomon követése az alapanyagtól egészen a késztermék előállításáig. A folyamat során adatbázisba rögzítjük azt, hogy ki, milyen alapanyagból, milyen gyártási folyamatokon keresztül, milyen technológiai paraméterekkel, milyen ütemben és minőségben gyártotta le a terméket. A gyártáskövető monitorozás esetében nem avatkozunk be a folyamatokba.

hand-putting-gold-coins-into-clear-bottle-on-white-2024-02-23-05-04-16-utc-kicsi-114.jpg

MES rendszer

A Manufacturing Execution System (MES) - Integrált szoftverrendszerünk a szenzorokból és gyártási folyamatokból valós idejű adatokat szolgáltat az üzemi tevékenységről. Az adatok felhasználásával irányítja a gyártási folyamatokat úgy, hogy nyomon követi, dokumentálja és ellenőrzi a gyártás minden egyes lépését, optimalizálva annak kimenetelét. Ez a megoldás nemcsak követi, de irányítja is a termelést.

panel-of-led-light-indicators-is-in-the-production-2023-11-27-05-09-28-utc-kicsi-249.jpg

Szekvenciális gyártás irányítás

A szekvenciális gyártás egy előre meghatározott szekvencia alapján a gyártási folyamatok szekvenciális rendbe szervezetését biztosítja. A  gyártás során a termékek gyártása és csomagolása  minden esetben a szekvencia alapján történik, így elkerülhető pl. a nem megfelelő késztermékek nem szekvenciának megfelelő csomagolása és szállítása.

electrical-engineer-inspection-control-panel-and-c-2024-02-26-20-08-41-utc-kicsi-250.jpg

Energiamenedzsment 

Az energiamenedzsment segítségével megvalósítható, hogy a telephely ne lépje túl a gyártási folyamatok során az előre meghatározott legmagasabb energiaigényét, így elkerülve a túlfogyasztás negatív következményeit. 

worker-pulling-cardboard-boxes-at-warehouse-2023-11-27-04-56-51-utc-kicsi-490.jpg

Gyártásközi logisztika

Teljes logisztikai státuszkövetés: vagyis a nyersanyag beérkezésétől a késztermék kiszállításáig nyomon követhető, hogy az adott gyártás alatt lévő termék hol van a gyártási folyamatban, raktározási szempontból és a gyártási folyamatban elfoglalt státusza alapján. Ezzel átlátható képet kapunk egy adott palettán lévő termék státuszáról. 
select-language-learning-translate-languages-or-2023-11-27-04-52-36-utc-kicsi-855.jpg

Több nyelven elérhető interfész

A beépített fordító modul segítségével az elérhető többnyelvű megjelenéseken kívül, bármilyen nyelvre lefordítható a kezelőfelület. 

Oldal tetejére